zondag 15 maart 2020 - 10.30

DE TOM-TOM VAN JE ZIEL

lezing door Geert Kimpen

 

ATTENTIE: DEZE LEZING IS GECANCELD I.V.M. HET CORONAVIRUS, Geert Kimpen zal deze lezing nu geven op 25 oktober.

De weg naar een bezield leven is je ziel weervinden.

Naar aanleiding van Geerts' nieuwe roman 'Het meisje dat aan de oever verscheen' geeft Geert een lezingentour vanaf mei 2019. 
Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen. Een bron van eeuwige kennis, die je te allen tijde kan raadplegen en die je kan aanboren via de onzichtbare kabel waarmee je aangesloten bent vanuit je derde oog.
Zou je dan je leven zoals het zich voltrekt niet vanuit een totaal ander perspectief zien? Zou je dan niet je zielenliefde op een heel andere manier kunnen herkennen dan met de gebrekkige zintuigen die je hier op aarde tot je beschikking hebt? Maar hoe kan je contact met je ziel maken als je haar niet voelt en niet eens zeker weet of je in haar gelooft? 
Duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties.