De Nieuwe Mens

Routebeschrijving

Het adres van de Besant Hall waar de bijeenkomsten gehouden worden is: Meentweg 9,  1411 GR Naarden.

NB  Het parkeerterrein ligt op 15 minuten loopafstand van de Besant Hall. 

 

Routebeschrijving voor automobilisten naar het parkeerterrein:

  • Vanaf de A1 afslag Bussum (komend uit de richting Amsterdam) of afslag Bussum/Naarden (uit de richting Amersfoort)
  • dan (uit beide richtingen) rechts richting Naarden tot de verkeerslichten vlak voor hotel Jan Tabak.
  • Sla rechts af richting Valkeveen/Huizen. Volg Bollelaan ruim 1 km. tot wegwijzer Valkeveen. Sla daar links af Flevolaan in, volg die tot de kruising. Sla hier rechts af en dan 1e linksaf, richting Oud Valkeveen.
  • U vindt dan de parkeermogelijkeid aan het eind van de weg bij speelpark Oud Valkeveen, adres: Oud Huizerweg 2, 1411 GZ Naarden.
  • NB Het gebeurt regelmatig dat het navigatiesysteem in deze omgeving niet goed functioneert, het is raadzaam het plattegrondje ook te bekijken. Als de navigatie u linksaf het bos instuurt, dan rechtdoor blijven rijden tot u aan de rechterkant de begraafplaats ziet liggen. 

Van de parkeerplaats is het ongeveer 15 minuten lopen naar de Besant Hall. Kiest u voor het pad door het bos, neem dan niet de weg langs Huize St.Michaël op het terrein. De bewoners stellen prijs op hun privacy.

Mensen die slecht ter been zijn kunnen parkeren op de terreinen bij de hoofdingang van het Internationaal Theosofisch centrum, Meentweg  9, 1411 GR Naarden. Parkeren langs de Meentweg is niet toegestaan. 

Openbaar vervoer:

  • taxi vanaf N.S.station Naarden-Bussum (er is geen treintaxi!)
  • Regioliner 100 vanaf N.S.station Naarden-Bussum, stap na 6 minuten uit bij halte Flevolaan, loop een stukje terug en volg wijzer Valkeveen en de gele richtingwijzers Int.Theosofisch Centrum, ongeveer 25 minuten lopen.
  • voor vertrektijden Connexxion: telnr 0900 - 9292 of www.connexxion.nl

 

Op de zondagen waarop een lezing gegeven wordt zijn we in de Besant Hall bereikbaar vanaf 9.00 uur op telnr 035-6945781.

De lezingen beginnen om 10.30 uur en duren tot 13.00 uur.
De kaartjes kunnen vanaf 9.45 uur afgehaald worden.

De voorste rij stoelen is gereserveerd voor slechthorenden.

Wij huren de zaal van het Theosofisch Centrum.
Elk verblijf op het Internationaal Theosofisch Centrum is bedoeld om de geest tot rust te brengen, en vrede en harmonieus leven te bevorderen. Daarom is roken en het gebruik van drugs op het gehele terrein niet toegestaan. Verder mogen alleen vegetarische maaltijden en non-alcoholische dranken worden geconsumeerd.

 

 

Kaart