zondag 23 oktober 2016 - 10.30

ONTWAKEN NAAR JE ESSENTIELE ZELF

lezing door Monique Leurink

In deze boeiende tijd van transitie is het verrijzen van de nieuwe mens in jezelf een opdracht voor ons allemaal. Het vraagt om een gezonde zelfliefde en een verruiming van je zelfkennis. We komen tot de ontdekking dat we meer zijn dan alleen een persoon met een karakter. We hebben ook een unieke kosmische identiteit, die een bepaalde code heeft – een kosmische code. 

Het kennen van je eigen kosmische identiteit is één ding, het verwezenlijken ervan is een ander en impliceert de ontwikkeling van je Essentiële Zelf, dat ook een mannelijk en een vrouwelijk deel heeft. Deze ontwikkeling kent, net als de persoonlijke, verschillende stadia. Dit proces vraagt om een andere houding naar je Zelf.

In de lezing wordt dit allemaal besproken. Monique zal voorbeelden geven uit de praktijk en een paar praktische oefeningen doen met mensen uit de zaal. Ook zal ze ingaan op wat ‘Transitie van de derde naar de vierde dimensie’ betekent. 

Monique Leurink heeft 35 jaar praktijkervaring als Spiritueel Astroloog. Daarnaast is ze docent, trainer, workshopleider en auteur, en geeft ze consulten. Ze is docent en trainer aan Luna Negra – opleiding tot Spiritueel Astroloog en aan Zintobeing – opleiding tot Nieuwetijdstrainer. Het is haar passie om het universum tot leven te brengen in ieder mens, een weg die leidt tot kosmisch bewustzijn. In haar werk begeleidt ze mensen in hun proces naar het Essentiële Zelf. Ze is praktisch en doelgericht en naast haar fascinatie voor de magie van het universum is ze nuchter en staat met beide benen op de grond. Ze werkt in Nederland, Frankrijk, België, Spanje en in de U.S.A. (www.zintobeing.com)