zondag 10 februari 2013 - 10.30

Hartintelligentie: het wonder van ons hartbewustzijn - nieuwe spiritualiteit voor je dagelijkse leven(VOL)

lezing door Ab Straatman

     
Ons hart is drager van een zeer bijzonder en centraal deel van ons bewustzijn. Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat een mens zijn of haar hart van binnenuit kan activeren en leren gebruiken in het dagelijkse leven. Bij veel mensen wordt dit enorme potentieel van hun levende hart niet gebruikt omdat zij hun hart grotendeels hebben afgesloten – veelal omdat zij nooit hebben geleerd om pijn rond verlies, dood en scheiding te verwerken. Het gesloten hart  is dan weer oorzaak van veel leed in de wereld, want met een gesloten hart kun je niet empathisch voelen.

Hartintelligentie overstijgt in ruime mate breinintelligentie. Sterker nog: vanuit hartintelligentie maken wij keuzes die per definitie levenbevorderend zijn, iets wat niet gezegd kan worden van keuzes gebaseerd op de logica van de linker hersenhelft.

In deze interactieve workshop passen we gezamenlijk de speciaal ontworpen meditatieve Hart Activatie Techniek toe. Daarmee tillen we ons hart als bewustzijnsdrager  naar een hoger niveau van functioneren. Dat komt de gezondheid van je hart en lichaam zeer ten goede en het opent nieuwe poorten naar warmer en empathischer leven. Nog belangrijker: het is een krachtige en effectieve manier om je zelfliefde te verhogen. Daarna werken we met een zelfgenezingsmeditatie gebaseerd op Hartcoherentie. Veel doen, veel uitwisselen …in een hartelijke ontmoeting!

Ab Straatman is dertig jaar homeopaat geweest en heeft daardoor veel mogen leren begrijpen over hoe een mens ‘in elkaar zit’. De laatste vijf jaar heeft hij besteed aan de studie van het menselijke hart en haar capaciteiten en kwaliteiten, in de overtuiging dat het geactiveerde hart de deur is naar een gezonde en veilige toekomst voor ons en onze planeet. Op dit onderzoek heeft hij zijn bedrijf ‘Heart in Business’ gebaseerd. Van daaruit geeft hij trainingen aan mensen uit het bedrijfsleven, om hen te leren de vele talenten van het hart met succes toe te passen in hun werk en organisatie. In zijn bedrijf ‘Quantumlife’ geeft Ab trainingen aan ieder die daar voor open staat.

Kosten lezing: € 12,00