zondag 30 september 2012 - 10.30

GRAANCIRKELS - de laatste loodjes van 2012(VOL)

lezing door Janet Ossebaard

In deze nieuwe lezing van Janet Ossebaard worden we meegenomen op reis door het 2012-seizoen van de graancirkels. Het wordt een ontdekkingsreis terug in de tijd. We krijgen prachtige afbeeldingen te zien van de jongste graancirkels en hun intrigerende boodschappen en gaan terug naar de oudste geschriften op Aarde met hun voorspellingen over de zogenaamde ‘Eindtijd’. Een tijd die in alle oerteksten staat beschreven als de Grote Overgang, het Duizendjarige Vredesrijk, het einde van het IJzeren Tijdperk en de aanvang van het Gouden Tijdperk.

In deze overgangstijd hebben veel mensen het zwaar: de tijd lijkt steeds sneller te gaan, ons lichaam heeft moeite met de razendsnelle ontwikkelingen. Velen voelen zich verward, uitgeput of depressief. En toch gaat alles volgens plan, aldus de Oude Wijzen.

Aan de hand van een overzicht van oude Profetieën laat Janet zien, dat we precies op schema liggen volgens een hoger, interdimensionaal en wellicht zelfs intergalactisch plan. Zijn de graancirkels een vorm van Goddelijke interventie? Door terug te reizen naar de tijd van o.a. de Maya’s en de Sumeriërs gaan we dit tijdens deze lezing ontdekken. Een boodschap van hoop en liefde.

Drs. Janet Ossebaard is van oorsprong communicatie consultant. Ze is ruim 18 jaar fulltime bezig met het onderzoeken van graancirkels. Janet heeft veel veldwerk verricht en co-produceerde vier documentaires over het graancirkelfenomeen. De laatste daarvan won in Amerika een EBE-award. Ze nam deel aan een studieproject van de universiteit van Utrecht, won de Frontier Award voor haar bijdrage aan de grenswetenschappen in Nederland in 2002 en is voorzitter van de Graancirkel Werkgroep Nederlanden. Ze heeft verscheidene boeken geschreven over graancirkels, waarvan ‘Graancirkels - UFOs en ETs’ eind dit jaar zal verschijnen. Zie ook haar website: www.circularsite.com