zondag 06 mei 2012 - 10.30

HET JAAR 2012 - HET SMALSTE PUNT IN DE ZANDLOPER

lezing door Bettina Reijn

Als we de planeet Pluto volgen in zijn omloop door de dierenriem, zien we verschuivingen ontstaan op allerlei gebied. Opkomende trends, veranderingen en ontwikkelingen in de wereld spiegelen de heersende tijdgeest.

Betrekken we daarbij de bewegingen van andere langzame planeten, dan laat de combinatie de patronen zien die zich nog specifieker uitdrukken in onze werkelijkheid. Wat hebben we zien gebeuren, wat is er gaande in 2012, en welke betekenis kunnen we daaraan geven?

De tijdgeest achter de veranderende werkelijkheid laat onmiskenbaar de rode draad zien in de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn. En die rode draad gaan we in deze lezing volgen. Waar gaat die naar toe?

Bettina Reijn hield zich naast een studie Klinische psychologie en daarna Parapsychologie intensief bezig met astrologie. Bettina heeft een adviespraktijk als astroloog en sinds 1989 werkt zij als consultant en trainer voor het bedrijfsleven en de overheid. Zij gebruikt haar astrologische kennis voor persoonlijke- en loopbaan gerichte coaching, een methode die steeds meer waardering ondervindt. Haar passie heeft zich de laatste jaren gericht op het realiseren van een officieel erkende HBO bachelor opleiding Astrologie. Bettina: ‘Astrologie is een vak waar je nooit klaar mee bent: daar hou ik van’... Ze is de auteur van ‘Pluto, planeet van de tijdgeest’, en secretaris in het bestuur van de AVN (Astrologische Vakvereniging Nederland).