zondag 22 mei 2011 - 10.30

VERANDERINGEN NAAR DE NIEUWE TIJD

lezing door Manuela van der Knaap


De mensheid en de Aarde zijn verwikkeld in een evolutionaire verandering. Dit wordt ons duidelijk gemaakt door de huidige  crisis in de politiek, de economie, het milieu en in de voedselindustrie. De structuren van onze huidige stelsels worden afgebroken. Ze laten daarmee zien dat we toe zijn aan drastische vernieuwing.

We zijn ons aan het ontwikkelen naar een geheel nieuwe manier van leven in een nieuwe tijd. De profetieën van onder andere de Maya's geven aan, dat er in 2012, volgend jaar, een grote omslag gaat komen.

In deze lezing zal Manuela van der Knaap de ontwikkelingen en veranderingen die  we als mensheid hebben te gaan en ondergaan, verhelderen vanuit de kosmische astrologie. Kosmische energie is de astrologie van de Godsvonk, onze Wezenlijke Kern, die inzicht geeft in de groei van dualiteit naar eenheid. Manuela zal de  komende veranderingen belichten door middel van het kosmische krachtenspel dat zichtbaar wordt  door de invloed van de Zwarte Maan, de Maansknoop, Pluto en de wond en het meesterschap van Cheiron. Ze  wil ons ook, als het enigszins mogelijk is, deze krachten laten verkennen en ervaren en vraagt van ons een open blik en hart.

Manuela van der Knaap heeft een zakelijke achtergrond. Ze werkte in marketing, PR, het opzetten van een bedrijf en afdelingen, alle in de 'groene' sector. In 1998, na een burn-out, verlegde zij haar koers totaal en begon een opleiding psychologische astrologie. Daarna volgde een opleiding medische astrologie. Ook volgde ze lessen bij George Bode. In de jaren daarna heeft ze haar eigen manier van astrologie ontwikkeld: Kosmische astrologie, astrologie van de Godsvonk en voor de nieuwe tijd. Ze schrijft artikelen voor tijdschriften zoals Spiegelbeeld,  die inzicht geven in de persoonlijke en collectieve veranderingen.  Ze heeft nu een eigen praktijk. 

Kosten lezing: € 10,00