zondag 27 maart 2011 - 10.30

ASCENTIE TOT IN HET HART VAN AL DAT IS(VOL)

lezing door Marian Schweitzer

 

Wie zijn we in wezen en waar gaan we naar toe? Gaat dat vanzelf of moeten we er iets voor doen? Vanzelf gaat het niet, we moeten er iets voor doen: het gaat om ons pad naar 'boven', ons persoonlijke ascentiepad. Daar zal deze hele ochtend op zijn gericht.

Wat is ascentie? Is dat het opstijgen in ons lichtvoertuig naar hogere dimensies? Is het expanderen, het belichamen van ons wezenlijke zelf, thuiskomen of misschien wel dit allemaal?

We gaan dus ons persoonlijke ascentiepad verkennen. Ook komt het verschil aan de orde  tussen expressie van ons wezen en dit ervaren, versus vastzitten in onze ervaringen.

We staan stil bij het Hart van Al Dat Is, de plek waar alles samenkomt en we allen één zijn, de bron van waaruit we het scheppende licht door het prisma laten breken in een oneindige verscheidenheid van unieke individuele expressies. En allemaal dragen die weer het geheel in zich. We zullen werken met interdimensionale sleutels en codes. Met z'n allen zullen we een resonantieveld creëren waarin een optimale uitwisseling kan plaats vinden.

Dr. Marian Schweitzer werkte tot eind 2004 als internist en oncoloog in een opleidingsziekenhuis. Zij kwam hier in aanraking met mensen die door de diagnose kanker hun hele wereld zagen instorten. Er kwam ook ruimte voor belangrijke veranderingen en mogelijkheden tot groei. Door haar persoonlijke ontwikkeling werd haar kijk op het wezen van ons menszijn en op gezondheid verruimd en probeerde ze haar nieuwe inzichten in de medische praktijk te integreren. Nu heeft ze een praktijk aan huis waar ze mensen helpt in hun eigen kracht te staan.

Kosten lezing: € 10,00