zondag 30 januari 2011 - 10.30

KRISTALLEN ALS TEKEN EN BEGELEIDER VAN DE NIEUWE TIJD (VOL)

lezing door

 

Sinds de millenniumwisseling hebben kristallen en mineralen steeds meer onze belangstelling gekregen. Je kunt je afvragen waarom. Hoe komt het dat wij steeds meer open gaan staan voor deze verfijnde energie? Dat komt natuurlijk omdat onze energie ook verfijnder wordt. We stemmen steeds meer af op hogere trilling en aanwezigheid, op hogere leiding. We worden steeds gevoeliger, meer verbonden, meer bewust.

Dit is een teken van de tijd sinds het begin van deze eeuw. Op deze bewustwording hebben we levens lang gewacht. Het Aquariustijdperk is aangebroken. De kristallen en mineralen zijn speciaal nu op de aarde gekomen om ons te begeleiden bij het grootse werk dat wij met z'n allen aan het neerzetten zijn. Je gelooft toch niet dat jij 'toevallig' op dit moment op aarde bent? Iedereen heeft zijn perfecte opdracht in het perfecte grote werk dat we aan het vervullen zijn. Dit doen we samen met de kristallen.

Eerder dit jaar is er vanuit de kosmos de activatie geweest van het zogenaamde Kristallijnen Netwerk. Vanuit dit energetische netwerk functioneren we sindsdien. Afgelopen zomer is er dan ook een sterke shift gekomen in de bewustwording van de mensheid.

Tijdens deze lezing verbinden we ons in meditatie met het Kristallijnen Netwerk. Je leert je te verbinden met de kristallen en hun healing en boodschappen te ontvangen. Laat je verrassen door het licht en de wijsheid van de kristallen!

Drs. Tetsiea Blijham heeft in 2003 het Lichtwerkcentrum opgezet in Amsterdam. Van huis uit is ze HEAO docent en Germanist, maar ze heeft zich ontwikkeld als trainer, workshopleider en Crystal healer. Ze traint en coacht mensen en groepen om hun Lichtkracht te ontdekken en te ontwikkelen. Ze importeert kristallen en mineralen uit Zuid-Afrika en Madagascar. Momenteel geeft Tetsiea vooral workshops en seminars waarin ze mensen leert met kristallen te werken. Daarnaast is ze trainer en coach vanuit haar bedrijf Gevoel voor Zaken, waarin ze ondernemers en ZZP'ers leert hun intuïtie te gebruiken om de besluitvorming te verbeteren.

Kosten lezing: € 10,00