zondag 07 juni 2009 - 10.30

De Maria Magdalena code

lezing door Gabriela en Reint Gaastra-Levin

Maria Magdalena als partner van Jezus is ons de afgelopen jaren mede door De Da Vinci Code vertrouwd geworden. Nu is het tijd voor haar leringen. Leringen die men 2000 jaar geleden nog niet begreep.

In haar nieuwe Evangelie met de titel 'De Maria Magdalena Code' ontsluiert zij het waarom van de schepping en de schepping van de mens op Aarde. Wie zijn wij werkelijk? Hoe komen wij hier? Hoe hebben we onszelf geschapen? En vanuit welke code functioneren wij op Aarde?

Met de Maria Magdalena Code voegt Maria Magdalena een geheel nieuw spectrum van inzichten en begrippen toe aan de spirituele dimensie van de mens. Ze geeft ons de sleutel tot de verborgen mechanismen achter onze zoektocht op Aarde. Door de Code te lezen en tot ons te nemen, activeren wij wie we werkelijk zijn.

Drs. Gabriela Levin studeerde medicijnen met de specialisatie psychiatrie en psychotherapie aan de universiteit van Buenos Aires. In 1986 begon zij een eigen praktijk als antroposofisch arts en psychotherapeute in de Argentijnse hoofdstad. In 1990 vestigde zij zich in Nederland waar zij zich verdiepte in Chinese geneeskunde, Reiki en de Indische geneeswijze Ayurveda. Nu heeft zij een praktijk als Ayurvedisch geneeskundige en psychotherapeute. Mr. Reint Gaastra studeerde rechten in Utrecht. Bij Kluwer Bedrijfsinformatie was hij hoofdredacteur van Elan, magazine voor directeuren en commissarissen. Sinds 1997 werkt hij zelfstandig als journalist, coach, trainer en uitgever. Gabriela en Reint hebben samen drie boeken geschreven 'Over de Goddelijkheid van de Mens - Openbaringen van Maria, Jezus en Maria Magdalena', naast 'De Maria Magdalena Code' dat inmiddels ook in het Duits is verschenen.