zondag 01 februari 2009 - 10.30

Staat de toekomst vast?

lezing door Daan Akkerman

Hoe vaak hoor je mensen niet zeggen: "dat moest zo zijn" of erger nog als iemand sterft: "het was zijn of haar tijd". Alsof er een voorbestemming is, waardoor wij mensen marionetten zijn van een Opperwezen dat ons bespeelt naar zijn grillen.Waar wij mensen dit aan verdiend zouden hebben verklaren dit soort uitspraken niet.

Daan Akkerman is sinds 1981 praktiserend medium in Westerlee en sinds 1985 ook trance medium voor het Esoterisch Genootschap Nederland. Hij heeft duizenden voorspellingen gedaan waarvan ongeveer negentig procent is uitgekomen. Hij krijgt dan ook vaak de vraag of alles dan al vaststaat. Als je de toekomst vooruit kunt zien, is de conclusie logisch dat alles al vaststaat.

Maar volgens Daan is hiervoor een andere verklaring en heeft de mens zijn toekomst zelf in de hand en schept hij door zijn 'handel en wandel' zelf zijn of haar toekomst. Alles gerelateerd aan de wet van karma, de wet van oorzaak en gevolg.

In de lezing wordt ook ingegaan op de meest recente veranderingen in de wereld en op de vraag waar de informatie van zijn voorspellingen vandaan komt.

Daan Akkerman geeft sinds 1985 lezingen over allerlei levensbeschouwelijke en spirituele onderwerpen in binnen- en buitenland.