zondag 12 juni 2022 - 10.30

'Human Design'

lezing door Henriƫtte Gerard

De lezing wordt gegeven door Henriëtte Gerard  i.p.v. Sarah Leers

Wat is Human Design?
Human Design gaat over uw eigen unieke manier om beslissingen te nemen. Volg je jouw eigen ontwerp, dan kom je terecht bij het leven dat bij je past. Dit klinkt simpel en is in essentie ook. Dat wil niet zeggen dat het ook gemakkelijk is om toe te passen.

In de lezing gaan we in op de essentie van het Human Design Systeem en krijg je een korte introductie in de mechanica ervan. Het is een synthese. Het integreert inzichten uit onder meer de astrologie, de kabbala, de kwantumfysica en de biologie. Henriëtte legt uit hoe een ontwerp, het stroomdiagram tot stand komt en er gaat in op de 4 types.

Bij inschrijving kun je een gratis afbeelding aanvragen van jouw ontwerp, op basis van geboorteplaats, -datum en -tijd. Tijdens de lezing wordt al een tipje van de sluier opgelicht van hoe dat voor jou uitwerkt.

Henriëtte Gerard heeft haar Human Design opleidingen gevolgd bij de grondlegger: Ra Uru Hu. Sindsdien geeft zij veel cursussen en lezingen met passie. Zij is tevens Human Design practitioner, gecertificeerd voor de holistische analyses. Haar achtergrond is bedrijfskunde met internationale ervaring als organisatieadviseur en projectmanager bij multinationals in de medische wereld.

Wij zijn ontzettend blij dat zij voor Werkgroep De Nieuwe Mens de lezing op 12 juni wil verzorgen, nu Sarah Leers heeft afgezegd.

Deze lezing is ALLEEN online te volgen.
12,50 voor thuis via internet meekijken