zondag 12 juni 2022 - 10.30

'Human Design'

lezing door Sarah Leers

Leer jezelf kennen en haal het beste uit je leven.
Wie ben je werkelijk? Wat maakt jou uniek? Hoe kun je je leven leiden op een manier die bij jou past? Sarah Leers neemt ons mee in de wereld van Human Design. Dit systeem gaat ervan uit dat je mogelijkheden en grenzen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt.

Ben je op emoties gericht of handel je juist heel zakelijk? Ben je een ondernemer of kun je beter afwachten tot je ergens voor gevraagd wordt?
Wat is jouw unieke rol in het grotere geheel?
Aan de hand van je geboortedatum en -tijd geeft het Human Design-systeem je een handleiding voor je dagelijkse leven. Met deze kennis in de hand, ontdek je waar het in jouw leven werkelijk om gaat.
Zij zal in haar lezing ook ingaan op de relatie tussen Human Design en familiedynamieken naar aanleiding van de roman die zij recent schreef over haar eigen familiegeschiedenis.

Sarah Leers (1981) is schrijfster en persoonlijk leiderschapscoach. Haar expertise ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht. In 2008 kwam ze in aanraking met het Human Design-systeem en werd ze in de materie opgeleid door Guido Wernink. Zij schreven samen het boek Human Design, de blauwdruk van je leven. Recent heeft Sarah een roman gepubliceerd over de geschiedenis van de familie Leers: “Victoria”