zondag 12 december 2021 - 10.30

online De energetisch tendensen van 2022 op basis van Nine Star Ki

lezing door Nina Elshof

 

Grijp de uitdagingen èn kansen van 2022.
Beweeg je mee, of beweeg je tegen de stroom in?

Sommige dingen laten zich niet veranderen. Sommige processen laten zich niet ontkennen. Het proces van verandering waar we -ogenschijnlijk- ineens in terecht zijn gekomen, laat zich noch ontkennen, noch veranderen. Het is er!

Het wordt door velen ervaren als ontwrichtend, als een crisis die beangstigend is omdat vertrouwd houvast niet meer als vanzelfsprekend aanwezig is.

Maar een crisis is een kans. En ontwrichting maakt los wat vast zat. Beweeg je daarin mee, of beweeg je tegen de stroom in?

Nina Elshof is sinds 1995 professioneel werkzaam met Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki.
Ze is founding director en hoofddocent van de Feng Shui Academie en auteur van drie boeken waarvan 'Huis & Ziel; de spirit van het opruimen' haar meest recente werk is.
Nina is een pionier, een wegbereider die graag je kijk op de wereld en die op jezelf transformeert. Dit doet zij door middel van internationale lezingen, haar boeken, volle maan artikelen en wekelijkse blogs, persoonlijke consulten en de lessen voor de Feng Shui Academie.
"Ik droom, denk, handel en bezie mijn leven en de wereld om mij heen letterlijk vanuit deze filosofie. Daarmee is het meer dan een methode om de omgeving en je leven te harmoniseren. Het ís mijn manier van leven."
Met haar werk en bijdragen wordt Nina inmiddels breed erkend als de master in Conceptual Feng Shui en Nine Star Ki van Nederland.

Website van Nina Elshof:
www.ninaelshof.com

Let op!
Deze lezing is alleen te volgen via beeldbellen (Zoom). De instructies plus link hiervoor wordt zaterdag toegestuurd plus een half uur voorafgaand de link nogmaals. 

Controleer voor de zekerheid uw spam map.
Voor extra hulp kunt u ons bellen: 06-58864192

Opgeven via koop ticket hieronder: