zondag 25 januari 2009 - 10.30

Egypte en het Christusbewustzijn van Atlantis tot 2012

lezing door Annemiek van der Zant

Egypte heeft een grote rol gespeeld in het terugbrengen op aarde van het Christus Bewustzijn. Dat bewustzijn, de herinnering aan de verwezenlijking van de opstanding van de mens, was door de val van Atlantis verloren gegaan. Het goddelijk plan was om de volledige herinnering terug te brengen in de menselijke akasha. De Egyptische beschaving is direct na de val van Atlantis begonnen en dit goddelijke plan is er in fasen gerealiseerd. De farao's die hier een grote taak in hebben gehad, waren Hatsjepsut, Akhenaton, Toetanchamon en Ay.

Annemiek van der Zant zal in deze lezing de betekenis uitleggen van de val van Atlantis en hoe deze de levensloop van de mensheid heeft bepaald tot 2012 toe. Zij heeft de informatie rechtstreeks ontvangen van hen die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de herintegratie van het Christus Bewustzijn.

Annenmiek van der Zant heeft in 2007 cum laude een studie tot Master Management en Economie aan de universiteit Wageningen afgerond. Al voor haar studie stelde zij zich vragen over het doel van het leven. Na haar eerste bezoek aan Egypte is zij zich gaan verdiepen in de geschiedenis van dat land. Door haar studie en haar vele bezoeken aan Egypte heeft zij een schat aan kennis opgebouwd over de oude Egyptische beschaving en haar betekenis voor deze tijd. Zij stemt zich in Egypte af op de tempels, graven en piramides en krijgt zo nieuwe informatie door, essentiële kennis die door alle ontwikkelingen van de aarde hetzelfde is gebleven.