zondag 26 september 2021 - 10.30

Opgesloten in een piramide(VOL)

lezing door Peter Toonen

Hoe 13.000 jaar misleiding en manipulatie ons wist te ketenen - en hoe daaraan te ontsnappen

Overal op Aarde zijn maatschappelijke piramidestructuren ontstaan met slechts enkele mensen aan de top: een machtsstructuur die mensen tot slaven lijkt te maken. In deze lezing n.a.v. zijn boek met de bovenstaande titel, laat Peter Toonen zien hoe na na de Ijstijd niet een dierlijke survival of the fittest, maar bepaalde religieuze en buitenaardse impulsen de aanzet gaven tot het vestigen van landbouw, veeteelt, vaste nederzettingen en op de duur steden en staten die steeds groter en machtiger werden. Rond 2012 werden steeds meer mensen ervan bewust dat er op Aarde hyperdimensionele krachten werkzaam zijn die de mensheid gevangen willen houden in een een kunstmatig geschapen veld dat we kennen als de controle-matrix. Hoe ziet die matrix eruit? Wat zijn de krachten hierachter en wat is hiervan de bedoeling?

Momenteel gebeurt er veel tegelijk dat op ieder mens veel invloed heeft en zal hebben: de coronacrisis, de invoering van 5G en het Internet Of Things, vaccinaties, steeds meer staatscontrole- en bemoeienis, ecologische problemen, enzovoort. Hoe is de reactie van de Geld/Macht-elite op deze gebeurtenissen en vooral: hoe kunnen wij ons ertoe verhouden? Er is slechts één geheim waarvan deze matrix ons af wil houden en we nu zelf onthullen: wijzelf zijn de goden op wie we wachten. Want mensen zijn naast schepsels ook scheppers. Wat gaan we scheppen?

Jouw waarneming bepaalt de werkelijkheid; wat is je waarneming en wie stuurt dit aan? Hoe zie jij de toekomst voor onze kinderen? De eigenlijke vraag die Peter ons wil voorhouden is: wie zijn wij als mensen en wat is onze kracht?

Peter Toonen
Peter (1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders. Al meer dan vijfentwintig jaar verschijnen regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften, radio- en tv programma's en podcasts over deze en andere onderwerpen.
In de afgelopen jaren heeft hij zich toegelegd op het onderzoeken en beschrijven van de structuren die in onze huidige realiteit aanwezig zijn en de fenomenen die daarvan het resultaat zijn. De combinatie van zijn passie voor tijd en geschiedenis en zijn vermogen de energetische aard van zaken in beeld te brengen, benut hij graag om het onzichtbare zichtbaar te maken in ons en om ons heen.
In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die in 2013 is getransformeerd tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht en Roosendaal. Hij heeft een praktijk in coaching
In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv werd hij bekend als '2012 deskundige'. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.

Peter's websites:
www.natuurlijketijdblog.wordpress.com
www.mayatijd.nl