zondag 27 september 2020 - 10.30

ZIEKTE, KARMA, DE WEG NAAR GENEZING

lezing door Daan Akkerman

Sinds 1985 geeft internationaal paragnost en trancemedium Daan Akkerman lezingen over allerlei esoterische thema’s in zowel Nederland als in Duitsland. Daarnaast is Daan voorzitter van het Esoterisch Genootschap.

Ziekte, karma, de weg naar genezing
Waarom worden mensen ziek? Hoe kan het dat sommige mensen al met ziektes geboren worden? Waarom wordt de ene mens ziek, terwijl hij of zij 'gezond' leeft en de ander die 'ongezond' leeft niet? Is ziekte een straf of boete? Of wil het ziek zijn ons iets vertellen? Wij hebben niet voor niets zoveel gezegden zoals; 'Hij heeft te veel op zijn nek genomen', 'Het ligt mij als een steen op de maag', 'Het ging mij door merg en been' etc.

Nu actueel het Covid-19 virus over de aarde waart vragen ook veel mensen zich af, waarom de een daarvan wel ziek wordt en de ander niet, is er nog een andere 'geestelijke' component die relateert aan dit virus en het ziek worden daarvan, en in welke mate men ziek wordt? Ook daarover gaat deze lezing: de Meesters van het licht hadden in 1996 al voorspeld dat er vele pandemieën over de wereld zouden gaan in de vorm van virussen door de mens gemaakt, om de wereld economische oorlogen te voeren!

Vele vragen over de zin van ziekte zijn gesteld in de trance-sessies met de Lichtwezens van de Witte Broederschap, o.a. aan meester Lanto. Uit de diepgaande antwoorden blijkt dat de mens over karmische informatie beschikt en dat onze levenshouding is afgedrukt in het causaal (oorzakelijk) gebied van de aura. Kunnen we weer (ge)heel(d) worden, als lichaam en geest weer in balans zijn? Nu is ook het gelijknamig boek uitgegeven 'Ziekte, Karma de weg naar Genezing' (momenteel uitverkocht en in de tweede druk).

Op deze vragen en veel meer zal Daan ingaan in zijn boeiende lezing, natuurlijk is er ook veel gelegenheid tot vragen en opmerkingen van uw zijde. Het thema gaat vooraf door de 'grote aanroep' en een meditatie gericht op het openen van de chakra’s en het versterken van de aura en een 'aarde' meditatie door middel van een boomvisualisatie. Het belooft weer een interessante morgen te worden, met na de pauze gelegenheid tot dialoog....

De lezingen van Daan zijn zogenaamde verdiepingslezingen, dat wil zeggen, lezingen met meditatie en behandeling van een speciaal thema. Deze worden het komende seizoen ook gehouden in de volgende plaatsen: Groningen, Leeuwarden, Apeldoorn en Amsterdam.

Al deze bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze lezingen worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie.

Bij deze lezing is onze boekentafel aanwezig met een uitgebreide selectie esoterische boeken voor verdere inspiratie.

In het seizoen 2020-2021 zijn er weer allerlei interessante thema’s op verschillende locaties in Nederland gepland. Naast de vele trancesessies/lezingen geeft Daan ook workshops: 'Tarot en numerologie' en 'Aura, chakra en healing'. Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.esoterischgenootschap.nl en www.daanakkerman.nl.