zondag 22 november 2009 - 10.30

De dynamiek van ascentie

lezing door Marian Schweitzer

We leven in een spannende tijd, het einde van een lange tijdcyclus van niet alleen de aarde maar ook van ons hele universum. Op zo'n moment worden de afscheidingen tussen de verschillende densiteiten geopend zodat passage naar hogere niveaus, ascentie, mogelijk wordt. Ascentie is het proces van de evolutie van bewustzijn en het fysieke lichaam. Of deze doorgang naar een hoger niveau ook inderdaad gebeurt, hangt af van de trillingsfrequentie van de aarde en van ieder van ons. Die moet hoog genoeg zijn om de frequenties van de hogere niveaus te kunnen verdragen en te assimileren.

In deze tijd krijgen we een enorme toevloed van energie uit de kosmos zoals blijkt uit de waargenomen grote zonneactiviteit en de fotonengordel. Hierdoor gaat de trillingsfrequentie van de aarde omhoog. De klimaatveranderingen hebben hiermee te maken. Aangezien ons menselijke energieveld rechtstreeks is verbonden met dat van de aarde, wordt ook bij ons van alles losgewoeld, zie de vele schandalen die aan het licht komen, de financiële luchtbellen die worden doorgeprikt.

Wij hebben nu de keuze gebruik te maken van de mogelijkheid om te expanderen naar hogere dimensies, maar daarvoor moeten we wel onze vibratiefrequentie verhogen. Als we dat doen wordt er meer van ons DNA geassembleerd en geactiveerd en kunnen fouten die in ons DNA zijn geslopen, worden getransformeerd. Onze volledig geactiveerde 12-strengs DNA blauwdruk, ook wel onze Christos Identiteit genoemd, geeft een lichtlichaam zonder gebreken of veroudering. Het is ons doel om deze Christos Identiteit weer te manifesteren.

Om onze vibratiefrequentie te verhogen zal Marian Schweitzer een geleide meditatie met ons doen om de energie in ons fysieke lichaam en bioveld te laten toenemen. Er volgt een energietransmissie en we gaan werken met onze persoonlijke intentie ten aanzien van onze evolutie en we gaan oude patronen opruimen. Tenslotte zal Marian ingaan op de vraag of de wetenschap die nog in grote lijnen in de lagere dimensies functioneert, al visie heeft op een ruimere realiteit.

Dr. Marian Schweitzer werkte tot eind 2004 als internist en oncoloog in een opleidingsziekenhuis. Hier kwam zij in aanraking met mensen bij wie door de diagnose kanker de hele wereld leek in te storten. Maar er kwam ook ruimte voor belangrijke veranderingen en mogelijkheden tot groei. Vanuit haar persoonlijke ontwikkeling werd haar kijk op het wezen van ons menszijn en op gezondheid verruimd en trachtte ze dat zo goed mogelijk in de medische praktijk te integreren. Al tijdens haar praktijk in het ziekenhuis werkte ze met energietransmissie. Nu heeft ze een praktijk aan huis waar ze mensen helpt in hun eigen kracht te staan. Haar technieken hierbij zijn: de EMF Balancing Technique, Reconnective Healing en EFT.