zondag 25 maart 2018 - 10.30

DE 13 OERKRACHTEN

lezing door Jan Pieter Schreur

‘Ooit baadden we allen samen in de Universele liefde van de Bron. Er ontstond een verlangen te weten wie we zijn en we begonnen ons af te splitsen. Twaalf kleuren verlaagden van trilling en namen een fysieke vorm aan om de perfecte droom van ‘God en Godin’ te realiseren. Deze twaalf kleuren hebben zich op vele lagen verder afgesplitst tot uiteindelijk de verst mogelijke pool, die van man en vrouw. Ze kwamen terecht op Aarde in de wereld van dualiteit. 

Wij hebben allemaal een bepaalde kleur als oorsprong en het is ons doel en onze missie om in verschillende levens de andere elf kleuren te integreren zodat we de dertiende kleur worden; de Bron. Dit is het lange pad wat we hebben gewandeld sinds de oorsprong van onze ziel. In deze magische tijd van hereniging komen vele oude zielen weer samen om hun laatste kleuren te verzamelen om zo hun ‘Legacy’ te vervullen en weer terug te keren naar ons Thuis.’ 

Jan Pieter geeft u een onderbelichte kijk op de geschiedenis via het verhaal van de dertien Oerstammen en neemt u mee op een reis door de dertien Oerkrachten: Draak, Zaad, Wereldoverbrugger, Hand, Maan, Hond, Aap, Hemelwandelaar, Tovenaar, Adelaar, Krijger, Storm en Zon. 

Op een subtiel niveau wordt er tijdens de lezing energie in beweging gezet die, als de toehoorders zich daarvoor openstellen, in hen kan doortrillen. Het thema voor deze energetische overdracht dient zich vaak op het laatste moment aan en is afhankelijk van het publiek. 

Jan Pieter Schreur is auteur van het ‘Handboek voor de Nieuwe Aarde’, een portaal van oude wijsheid en galactische kennis. Vanuit de verbinding met de Grootmoeders, Grootvaders en de Spirituele Hiërarchie brengt hij via sessies, workshops, lezingen en activaties nieuwe energieën op aarde. Voor meer informatie: www.schoolvanascensie.com.