zondag 11 maart 2018 - 10.30

EEN NIEUWE TIJD BREEKT AAN

lezing door Ronald Jan Heijn

(Wegens privé-omstandigheden is Miek Pot niet in de gelegenheid haar lezing op 11 maart te houden, we hebben voor haar een alternatief gevonden in de persoon van Ronald Jan Heijn. Degenen die zich opgegeven hadden voor de lezing van Miek Pot ontvangen bericht van deze wijziging.)

Eigenlijk is er overal chaos; we zitten in een systeemcrisis, of beter gezegd, in een crisis van het bewustzijn. We maken het faillissement mee van een oude, beperkte manier van denken. Tegelijkertijd ervaren we de komst van een nieuwe energie in de wereld, die heel positief en hoopgevend is. Dit is de overgang van het tweeduizend jaar oude Vissentijdperk naar het Watermantijdperk. 

In deze overgangsfase ervaren we de clash tussen de oude en een nieuwe, ruimere manier van denken; het haalt het beste, maar ook het slechtste in de mens naar boven.

Uiteindelijk zullen we ons mensbeeld en onze levensvisie drastisch veranderen vanuit het besef dat alles één is. Dan komen we in ‘De Nieuwe Tijd’, die gebaseerd is op waarheid en rechtvaardigheid. Dit nieuwe tijdperk, wordt in vele religies aangeduid als het Gouden Tijdperk. De tijd waarin we ons weer geestelijk ontwikkelen.

Ronald Jan geeft u in deze lezing een voorproefje van wat komen gaat, mede aan de hand van de visie van Madame Blavatsky en de Meesters, alsook door aanname van het bestaan van Atlantis en de buitenaardsen. 

Hij legt uit hoe deze aannames essentieel zijn in het begrijpen van bijvoorbeeld de Zwarte Pieten-discussie en de MeToo#-affaire. En hoe deze ons helpen in de geestelijke evolutie die we als mens doorlopen. 

 

Ronald Jan Heijn is schrijver en boodschapper van de Nieuw Tijd, bekend van de kruideniersfamilie Albert Heijn en oud-tophockeyer in het Nederlands Elftal. Zijn vader Gerrit-Jan werd ontvoerd en vermoord, de dader door hem vergeven. 
Om bij te dragen aan een betere wereld startte Ronald Jan het holistische centrum Oibibio in Amsterdam, dat na acht jaar aan zijn eigen succes ten onder ging. Vele tegenslagen verder ontmoette hij Harry Beckers. Samen gaven ze lezingen en brachten een documentaire uit over een ruimere manier van denken, bewustzijn en het leven na de dood. Ronald Jan is auteur van ‘HB, een nieuwe tijd breekt aan’. Voor meer informatie: www.hbhetboek.nl en www.helloaquarius.org.