zondag 17 december 2017 - 10.30

DE KUNST VAN HET STERVEN

lezing door Kitty Woud

Wat gebeurt er vlak voor, tijdens en vlak na de stoffelijke dood?

Dankzij getuigenverslagen van hen die al zijn overleden en in staat zijn contact te maken met de levenden, weten we wat we kunnen verwachten als we door het stervensproces heen gaan.  

En maakt het uit hoe je sterft? 

Hoe kun je je zelf zo goed mogelijk voorbereiden op de dood en hoe kunnen we hen die sterven gaan zo goed mogelijk helpen?  

Op deze vragen en vele andere aspecten die te maken hebben met het stervensproces zal Kitty Woud ons in deze lezing een antwoord geven. Zij gebruikt hiervoor als basis de ervaringen van overledenen die hun verhaal gedeeld hebben via diverse mediums. Ze geeft ons een uniek verslag van een proces waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. 

Kitty Woud, voormalig lerares Engels, is tegenwoordig werkzaam als fulltime medium en zij verzorgt demonstraties, lezingen en cursussen door het hele land. 

Ze is ook verbonden als tutor en course organiser aan het vermaarde Arthur Findlay College in Engeland. Van jongs af aan heeft zij een passie voor het mediumschap en deze passie deelt zij graag met haar cursisten.

In 2014 werd zijn tot officiant, predikant, gewijd van de Spiritualists’ National Union. Kitty is getrouwd en heeft twee volwassen zonen.