zondag 17 september 2017 - 10.30

REGEER JE EIGEN LEVEN - de 7 wetten van zelfbeschikking

lezing door Jan Kieft

We beschikken allemaal over het gereedschap om een vervullend leven te scheppen, een crisisbestendig bedrijf, een nieuwe economie en een wereld voorbij armoede, politiek en oorlog. Maar van onze ouders of op school hebben we dat nooit geleerd. Zelfs ons bewustzijn houdt het voor ons verborgen. Jan Kieft geeft ons in deze lezing het gereedschap in handen om een shift in bewustzijn te bewerkstelligen en te ervaren dat we leven in een fantastische tovertuin. 

Het zijn zeven wetenschappelijke universele wetten, ontdekte hij, die al sinds het ontstaan van de aarde het bestaan regeren. De mens is een zelfscheppend, zelfsturend en zelfreinigend systeem met een absolute succesgarantie als deze universele oerwetten worden nageleefd. En we dienen ook goed te luisteren naar wat ons innerlijk zegt. Dan pas worden we echt Zelf-standig en ontwikkelen Zelf-vertrouwen.

Jan Kieft is een bevlogen inspirator en spreker. Zijn lezingen talk his walk: hij is zijn eigen goeroe en maakt dat ook in anderen wakker. Jan is oprichter en eigenaar van Nova Era, dat transformationele kennis en middelen ter beschikking stelt om ons te helpen te groeien als mens. Tevens is hij oprichter van ‘Leaders from within’, een beweging van mensen die van binnenuit het heft in eigen hand willen nemen.

Transformatie en bewustzijnsverruiming lopen als een rode draad door zijn leven. Toen hij onverwachts in een droom werd toegezongen door Ackda en de Munnik “je bent jezelf niet of al die jaren nooit geweest, je bent de gangmaker op het verkeerde feest”, werd hem duidelijk dat zijn leven op zijn kop zou worden gezet. Alles wat daarvoor nodig was, werd in dromen, meditaties en openbaringen aangereikt, evenals de inhoud van zijn boek ‘Regeer je eigen leven, de 7 wetten van Zelfbeschikking’ (2014). Ook ‘Nova Era’ en ‘Leaders from within’ zijn op deze wijze ontstaan. Zo werd Jan gangmaker op zijn eigen feest. Dat kunnen wij ook. Meer informatie: www.leadersfromwithin.com.