zondag 12 februari 2017 - 10.30

JOZEF RULOF: GROOT MEDIUM EN PROFEET UIT DE ACHTERHOEK

lezing door Harm Valentijn

Jozef Rulof (1898-1952), was een Nederlands medium, profeet en genezer en ook schilder, spreker en schrijver.

Rulof had de gave om uit zijn lichaam te kunnen treden en zo in contact te komen met de geestelijke wereld. Hierdoor heeft hij inzicht gekregen in de principes van leven, dood en het hiernamaals. Ook heeft hij een antwoord op de grote vragen, als: Waar komen we vandaan en wat gebeurt er na onze dood? Bestaan er hemelen en hellen en zo ja, hoe zien die er uit? Hoe werkt karma? Bestaat reïncarnatie en zo ja, hoe werkt het? Wat is de zin van het leven en van al het leed op aarde? Is er een hoger doel? 

Harm Valentijn (natuurarts en helderziend genezer), neemt u mee op een reis door het leven van Jozef Rulof. Een man wiens leven een aaneenschakeling is geweest van wonderen. Hij schreef ruim twintig boeken over centrale thema’s als leven, dood en het hiernamaals, en schilderde meer dan honderd schilderijen in trance, waarbij hij zich ‘liet overnemen’ door overleden kunstenaars.

Het gedachtegoed van Rulof is bij het grote publiek in de vergetelheid geraakt maar Harm Valentijn laat u meebeleven dat zijn visie en leer nog altijd inspirerend en actueel zijn.

Onderstaande schilderijen schilderde Jozef Rulof in trance.