zondag 22 november 2015 - 10.30

DE KWALITEIT VAN ENERGIE(VOL)

lezing door John Hartong

 

We zitten in een heel nieuwe energie-flow, in een wereld die razendsnel verandert. De vijfde wereld!  De wereld van onthulling, démasqué. Alles komt in het licht. 

Alles is energie en energie is alles. De aarde transformeert. Dat vraagt om aanpassingen. Want hoe kunnen wij onze energie behouden, ons focussen, transformeren en inzetten voor de nieuwe wereld, onze missie, onze bestemming: zelfstandig meesterschap in vol bewustzijn? Dat vraagt om goede aarding, een goede energieverdeling in ons lichaam, spirituele, geestelijke bescherming en op onze hoede zijn voor spirituele aanvallen, waardoor wij energieverlies zouden lijden.

Hoe herkennen wij de kwaliteiten van de ons omringende spirituele hiërarchieën, entiteiten van spirits van overledenen, tweelingzielen, zielen van kinderen die niet geboren werden als gevolg van miskraam of abortus, blokkade-geesten, astrale entiteiten, elektra-verstoringen, Wi-Fi, enz.? Hoe gaan we hiermee om en hoe kunnen wij ons hiervan bevrijden of ons hier tegen beschermen?

Hoe groter de uitdagingen in de wereld, des te groter het vermogen om te evolueren en te overleven. Vanuit de geestelijke wereld krijgen we hiervoor steeds nieuwe impulsen. Alle instrumenten, hulpmiddelen en oefeningen zijn en worden al in het omringende veld opgebouwd en opgeslagen. Wij kunnen ons rechtstreeks voeden uit deze energievelden. Zelf de regie in handen nemen.

John Hartong heeft ruim 40 jaar gewerkt als bouwbiologisch aannemer en energetisch adviseur voor huizen, gebouwen en vooral slaapplaatsen. Daarnaast is hij ook ervaren als speurder naar de energetische kwaliteiten van onze gebouwde wereld en het scheppend vermogen van de mens zelf. Hij noemt het handreikingen voor energiebalans in onze woning, gebouw, ruimte en vooral voor onszelf! Het is eenvoudiger dan we denken. 

Als scholing maakte John o.a. intuïtieve reizen naar energetische aardeplekken in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Mongolië. Hij leidt mensen op en geeft consulten. 

Kosten lezing: € 12,00

Aansluitend aan de lezing is er gelegenheid om met John in de omgeving een wandeling te maken naar de Eukeberg en het Vogelbosje om de energieën daar te leren voelen en zien. Er is plek voor ongeveer 30 wandelaars. 

Kosten: € 15,00  (inclusief lezing)

Het blijkt dat er veel belangstelling voor de wandeling met John is. Om mensen die zich na de eerste 30 opgeven niet te hoeven teleurstellen wil John een extra wandeling organiseren op 29 november, waarvoor belangstellenden zich na de lezing kunnen inschrijven, John zal hierover nader informatie geven op 22 november.