zondag 22 februari 2015 - 10.30

VITAMINE B-12 EN DE NIEUWE MENS

lezing door Hans Reijnen

Als huisarts en klassiek homeopaat kreeg Hans Reijnen in 2006  te maken met een groot aantal gevallen van de ziekte M.Addisson-Biermer, ook bekend als  pernicieuze anemie. Deze ziekte is een gevolg van een tekort aan vitamine B-12.  Twee jaar lang bestudeerde hij 540 patiënten. Zijn onderzoek leidde tot een boekje: ‘Vitamine B12 tekort, oorzaak van vele chronische klachten’ – uitgave Ankh Hermes. 

 

Voor Hans Reijnen was zeker zo interessant zijn ontdekking dat deze patiënten bijna altijd heel hoog-gevoelige mensen waren, vaak ook hoog-ontwikkelde oude zielen. Nu noemt hij ze de ‘eerste der Mohikanen’ die als eersten over de drempel gaan van de Nieuwe Tijd, door de Maya’s genoemd de Gouden periode van de 5de Zon. Die begon na 21-12-2012 en volgde op vier cycli van 5200 jaar, die achtereenvolgens in het teken stonden van de elementen Vuur, Aarde, Lucht en Water. Afwisselend kenden deze cycli  een matriarchaat of een patriarchaat. 

 

De vijfde cyclus van 5200 jaar, die net is begonnen, staat in het teken Ether en zal in min of meer gelijke mate worden geregeerd door zowel mannelijke als vrouwelijke energie. Gaat het goed, dan heeft het vrouwelijke lichtelijk de overhand en in een juiste balans zal het mannelijke het vrouwelijke versterken en vice versa. Ether zal zich op een hoger niveau vermengen met Vuur, Aarde, Lucht en Water, wat weer een volledig bewustzijn zal wakker roepen in Moeder Aarde en de mensheid. Het kán een cyclus worden van mentale en spirituele groei en ware realisatie. We krijgen nu de kans  een nieuw niveau te behalen waarin alles zal samenwerken in harmonie, om een mondiaal bewustzijn te ontwikkelen, in gedachte ruimtereizen te maken en de dimensies van ruimte-tijd te overstijgen.

 

Hans Reijnen’s praktijk heeft de afgelopen tien jaar sterk in het teken gestaan van de grote transitie  die de Aarde en de mensheid nu meemaken. Een dergelijke megatransformatie komt maar één keer in de 26.000 jaar voor, heel uniek dus. Hij nam een aantal Nieuwe-Tijds fenomenen waar zoals pineale kristallen, de DNA reactivering, uitbreiding van het chakrasysteem van 7 naar 13 chakra’s, enz. Met z’n allen zitten we in een enorme evolutionaire stroomversnelling!

 

Hans Reijnen koos na 11 jaar huisarts en klassiek homeopaat te zijn geweest in 1996 definitief voor de natuurgeneeskunde. Sinds 2005 werkt hij intensief met bioresonantie en ontwikkelde daarin zijn eigen onderzoek en behandeling. 

 

Kosten lezing:  € 12,00