zondag 08 februari 2015 - 10.30

QUANTUMHEALING - TOUCH OF MATRIX

lezing door Willem van Eekelen

Natuurkundige wetenschappers hebben aangetoond dat wij mensen op het diepste niveau uit energie bestaan, uit trilling. Je kunt ook zeggen: uit licht en informatie. Net als alles om ons heen. In ons energieveld dragen we onbewust energetische blokkades en verstoringen mee die als een kras in een oude grammofoonplaat steeds weer maken dat we dezelfde ervaringen/klachten in ons leven creëren. Deze verstoringen in ons energieveld ontstaan door o.a. genetische overdracht, sociale en culturele invloeden, familieomstandigheden en ervaringen uit onze vroegste (ziele-)jeugd. 

 

Tijdens deze lezing gaat Willem in op de ontdekkingen van de quantumfysica en hoe we deze kunnen gebruiken om ons leven te veranderen: helen vanuit onze diepste essentie, ons zuiver bewustzijn. Met deze helingsmethode zijn vrijwel alle klachten te behandelen, zowel fysieke als emotionele of psychische. 

 

Een belangrijk deel van de lezing zal bestaan uit een healing in groepsverband, waardoor de aanwezigen de kracht van quantumhealing aan den lijve kunnen ervaren. Aanvullend wordt een aantal deelnemers de mogelijkheid geboden om zelf een thema in te brengen. Meestal komen er thema’s aan de orde die voor meerdere aanwezigen van toepassing blijken te zijn. 

 

Willem van Eekelen is naast quantumhealer ook begeleider van familie-opstellingen en systemisch werk en energetisch reader. Daarnaast geeft hij workshops over de energetische aspecten van diverse gebieden van ons leven. Kijk voor meer informatie op zijn website: www.willemvaneekelen.nl

 

Kosten lezing: € 12,00