zondag 26 oktober 2014 - 10.30

DE INNERLIJKE BEVRIJDING Jezelf helen en creëren wat je wilt

lezing door Arjen Slijp

Arjen Slijp vertelt in deze lezing over de weg die hij vond om zich te bevrijden van de ziekte die hem jarenlang had gekweld. Van zijn 19de tot zijn 24ste had hij de vermoeidheidsziekte M.E. (C.V.S.) Bezoek aan tal van artsen en therapeuten bracht geen soelaas. Maar door een plotselinge ingeving opende zich een nieuwe weg voor hem, die herstel van energie bracht. Zo kwam hij terecht op het pad van zijn uiteindelijke genezing. Hij had de blokkade – opgeslagen emotionele pijn – opgeruimd. Het was alsof de energetische stekker weer in het stopcontact ging. Het voelde als een wonder.

Arjen vroeg zich af: ”wat gebeurt er in mijn lichaam als ik emoties onderdruk? Hoe kan het dat mijn vitaliteit verbetert als ik onderdrukte boosheid alsnog voel? Wat is energie? En de bron daarvan?” Zijn genezing veranderde zo in een spiritueel bewustwordingsproces.

Andere kwesties kwamen naar boven. De korte duur van zijn relaties, werk dat hij niet leuk vond. Eigenlijk was hij ontevreden over zijn leven. Op een avond realiseerde Arjen zich dat hij zelf de oorzaak was van al die kwesties en dat hij net zoals eerder bij zijn ziekte de problemen op het diepste niveau moest aanpakken.

En zo is de Innerlijke Bevrijding ontstaan: een eenvoudige en krachtige methode, waarmee je in korte tijd allerlei opgeslagen emoties opruimt. Je leert de leugens van het stemmetje in je hoofd (het ego) doorzien en je ervaart moeiteloos wie je in essentie bent. Je kunt de methode toepassen op alle kwesties in je leven. Iedereen  kan het leren.

Zo kun je met de Innerlijke Bevrijding je eigenwaarde vergroten, meer levensvreugde ervaren, je gezondheid verbeteren, de relatie met je partner, je hart weer openen voor mensen die je hebben gekwetst.  Ook kun je gemakkelijker je wensen creëren, zoals werk dat werkelijke vervulling geeft.

Arjen Slijp  is de auteur van ‘Innerlijke Bevrijding’. Daarnaast is hij vaste columnist van het spirituele tijdschrift ParaVisie. Vorig jaar werd hij genomineerd voor de ‘ParaVisie Award’ in de categorie ‘inspirator’. Hij geeft ook workshops en individuele sessies. Zie ook: www.deinnerlijkebevrijding.nl

Zie ook de volgende links:

Video: Hoe kun je je creativiteit vergroten?

Creativiteit is de smeerolie van het leven. Het geeft je de mogelijkheid om je te uiten, om vorm te geven aan iets en om andere mensen te inspireren. We maken allemaal gebruik van creativiteit: of je nu boek schrijft, een nieuw bedrijf opzet, je kinderen aan het begeleiden bent of een probleem wilt oplossen. Veel grote kunstenaars zijn vaak spirituele mensen. In de popmuziek bijvoorbeeld Madonna, Prince, Michael Jackson, Lady Gaga en Pharell Williams (van de hit 'Happy’). Zij hebben allemaal de bron van hun creativiteit ontdekt. En ze hebben daarvoor allemaal dezelfde vaste leverancier :-) 
Ook jij kunt creatief zijn. Alles is er al in het veld van potentie. Je hoeft er alleen contact mee te maken. 
Voor de oplettende kijker: de blauwe plek bij mijn linkeroog komt door een rechtse van mijn 6-jarige zoon tijdens het stoeien

Video: Interview met Pharrel Williams
Het inspirerende interview met Pharrell Williams (van "Happy" dus) bij RTL Late Night sluit mooi aan bij het bovenstaande: over creativiteit, "follow your instinct"en het ego loslaten, onder andere

ziekte-als-wake-up-call

Coby heeft borstkanker gehad en ziet de ziekte als wake up call

Kosten lezing:  € 12,00