zondag 02 juni 2013 - 10.30

Graancirkels, standing stones en....the other world(VOL)

lezing door Bert Janssen

Bert Janssen is een bekroond auteur, onderzoeker, ontdekkingsreiziger, avonturier en inspirerend entertainer. Zijn interesse in de kracht van vormen, geometrie en harmonie heeft hem binnengeleid in de mysterieuze wereld van de kwantumfysica, gotische kathedralen, graancirkels, Inca sjamanisme en oude krachtplaatsen.

In een sprankelende performance doet Bert verslag van zijn adembenemende avonturen. Het wordt een verhaal over God, Ufo’s, kastelen, de hemelpoort en heilige huisjes. Ook elfen, trollen en kabouters zullen niet ontbreken en natuurlijk ook de graancirkels niet, de standing stones en …the Otherworld. En dat is nog niet alles.

Bert reist de wereld over om deze mysteries te bestuderen, fotograferen en registreren, wat geleid heeft tot de productie van drie documentaires. Door zijn unieke, geest prikkelende manier van vertellen kun je het idee krijgen  dat er een orkaan over je heen is geraasd, maar zodra die is gaan liggen, kun je je herboren voelen, vol met nieuwe, frisse ideeën.

Bert Janssen heeft talrijke artikelen geschreven en is de auteur van verscheidene boeken, waaronder ‘The Hypnotic Power of Crop Circles’, ‘Dagboek van een Tijdreiziger’ en de thriller ‘Sophia’s Ei’, dat gebaseerd is op gnostische inzichten.

Kosten lezing: € 12,00