De Nieuwe Mens

Routebeschrijving

  Openbaar vervoer:

 • taxi vanaf N.S.station Naarden-Bussum (er is geen treintaxi!)
 • Regioliner 100 vanaf N.S.station Naarden-Bussum, stap na 6 minuten uit bij halte Flevolaan, loop een stukje terug en volg wijzer Valkeveen en de gele richtingwijzers Int.Theosofisch Centrum, ongeveer 25 minuten lopen.
 • voor vertrektijden Connexxion: telnr 0900 - 9292 of www.connexxion.nl

 

Voor automobilisten:

 • Vanaf de A1 afslag Bussum (komend uit de richting Amsterdam) of afslag Bussum/Naarden (uit de richting Amersfoort)
 • dan (uit beide richtingen) rechts richting Naarden tot de verkeerslichten vlak voor hotel Jan Tabak.
 • Sla rechts af richting Valkeveen/Huizen. Volg Bollelaan ruim 1 km. tot wegwijzer Valkeveen. Sla daar links af Flevolaan in, volg die tot de kruising. Sla hier rechts af en dan 1e linksaf, richting Oud Valkeveen.
 • U vindt dan de 1e  parkeerplaats halverwege aan uw rechterhand bij de begraafplaats, Valkeveenselaan 58,  1411 GT Naarden, tegenover de achteringang van het Centrum, die wordt aangegeven door 2 witte pilaren.
 • De 2e parkeerplaats vindt u aan het eind van de weg bij speelpark Oud Valkeveen, adres: Oud Huizerweg 2, 1411 GZ Naarden. 
 • Van de ingang bij de witte pilaren is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Besant Hall, waar de lezing gegeven wordt, vanaf Oud Valkeveen is het ongeveer 15 minuten. De route is aangegeven met borden, u loopt door een prachtig bos. Neem liever niet de weg langs Huize St. Michael op het terrein, de bewoners stellen prijs op hun privacy. 
 • Voor mensen die slecht ter been zijn is er gelegenheid om de auto op het terrein bij de Besant Hall te parkeren. U slaat dan niet rechts af bij de kruising op de Flevolaan, maar rijdt rechtdoor tot u aan uw rechterhand het parkeerterrein van het Theosofisch Centrum ziet liggen. Parkeren langs de Meentweg staat de gemeente niet toe.  
 • NB Het gebeurt regelmatig dat het navigatiesysteem in deze omgeving niet goed functioneert, het is raadzaam het plattegrondje ook te bekijken.


Het adres van de Besant Hall:
Meentweg 9,  1411 GR Naarden.
Op de zondagen waarop een lezing gegeven wordt zijn we in de Besant Hall bereikbaar vanaf 9.00 uur op
telnr 035-6945781.

De lezingen beginnen om 10.30 uur en duren tot 13.00 uur.
De kaartjes kunnen vanaf 9.30 uur afgehaald worden.

De voorste rij stoelen is gereserveerd voor slechthorenden.

Wij huren de zaal van het Theosofisch Centrum.
Elk verblijf op het Internationaal Theosofisch Centrum is bedoeld om de geest tot rust te brengen, en vrede en harmonieus leven te bevorderen. Daarom is roken en het gebruik van drugs op het gehele terrein niet toegestaan. Verder mogen alleen vegetarische maaltijden en non-alcoholische dranken worden geconsumeerd.

 


Kaart