De Nieuwe Mens

Wie zijn we?

WERKGROEP DE NIEUWE MENS 
Onze werkgroep bestaat sinds 1976 en is sinds 1991 officieel een vereniging. De groep bestaat uit vrijwilligers van verschillende achtergrond. Wij organiseren lezingen over spirituele en levensbeschouwelijke onderwerpen. Vanuit een onafhankelijke opstelling willen wij belangstellenden op de hoogte brengen van wat er in deze tijd op spiritueel gebied aan de orde is.
Onze lezingen worden gehouden in de Besant Hall (zie bij tabblad Route) waar vóór de lezing en in de pauze boeken en wenskaarten te koop zijn, evenals thee, koffie en taart. 
De lezing begint om 10.30 uur en eindigt rond 13.00 uur, van 11.30-12.00 uur is er een pauze. Deur is open vanaf 9.30 uur.
Prijs van het toegangsbewijs is €12,00.

Op het tabblad "Lezingen" leest u informatie over de lezingen, via de knop VOEG TOE kunt u voor een lezing reserveren.
Om te reserveren en betalen dient u een profiel aan te maken. 
Uw reservering(en) worden verzameld in het winkelwagentje, waarna u kunt afrekenen via Ideal of door het bedrag over te maken naar ons rekeningnummer (zie tabblad Contact).
NB Wanneer een lezing volgeboekt is, staat er VOL achter de lezing: Het VOEG TOE is dan weg, u kunt zich dan niet meer aanmelden voor deze lezing, maar uiteraard wel voor andere lezingen. 

OPROEP:VRIJWILLIGERS GEVRAAGD!!

Voor onze programmacommissie hebben wij medewerkers nodig die actief willen meewerken aan het uitnodigen of inleiden van sprekers. Ook hebben we mensen nodig voor het samenstellen van het programmaboekje, daarvoor is ervaring nodig met tekstverwerken, redigeren en internetten. 
U bent van harte welkom in onze hardwerkende en gezellige werkgroep!

Voor de publiciteitscommissie zoeken we mensen die ons programma op diverse plekken onder de aandacht willen brengen bij verschillende doelgroepen. Behendig zijn in facebook en/of twitter, aankondigingen van lezingen naar de huis-aan-huisbladen mailen, programmaboekjes en flyers verspreiden, een interview in een huis-aan-huisblad laten plaatsen, we vragen allerlei soort inzet om bekendheid te geven aan onze lezingen.

Voor de bloemen-commissie zoeken we iemand die, samen met de twee huidige vrijwilligsters, de bloemen voor de zondagmorgen wil verzorgen.

Wilt u liever werken in een andere functie, laat het ons weten.

Velen van ons dragen al jaren ons steentje bij (of zelfs een flinke steen) aan "De Nieuwe Mens" , we willen graag ons medewerkersbestand uitbreiden.
De Nieuwe Mens bestaat bij de gratie van enthousiaste medewerkers, we willen graag nog lange tijd een platform blijven bieden aan sprekers die u en ons kunnen inspireren.

 

 

 

Lezingen

De nieuwe programma's worden eind augustus en rond de jaarwisseling op de site gezet.