De Nieuwe Mens

Wie zijn we?

WERKGROEP DE NIEUWE MENS

Onze werkgroep bestaat sinds 1976 en is sinds 1991 officieel een vereniging. De groep bestaat uit vrijwilligers van verschillende achtergrond. Wij organiseren lezingen over spirituele en levensbeschouwelijke onderwerpen. Vanuit een onafhankelijke opstelling willen wij belangstellenden op de hoogte brengen van wat er in deze spannende tijden op spiritueel gebied aan de orde is.
Onze lezingen worden gehouden in de Besant Hall (zie bij tabblad Route) waar vóór de lezing en in de pauze een boekentafel aanwezig is en ook wenskaarten te koop zijn,  evenals thee, koffie en taart. De lezing begint om 10.30 uur en eindigt rond 13.00 uur, van 11.30-12.00 uur is er een pauze. Prijs van het toegangsbewijs is €12,00.

Op het tabblad "Lezingen"vindt u nadere informatie over de lezingen, via de knop VOEG TOE kunt u reserveren voor een lezing. Om te reserveren en betalen dient u een profiel aan te maken. Uw reservering(en) worden verzameld in het winkelwagentje, waarna u kunt afrekenen via Ideal (met uw eigen bank) of door zelf het bedrag te over te maken.
NB Wanneer het blokje "Voeg toe" niet meer bij een lezing vermeld is en/of er VOL achter de lezing staat, betekent dit dat deze lezing volgeboekt is, u kunt zich dan niet meer aanmelden voor deze lezing, maar uiteraard wel voor andere lezingen.